Ring på 32 21 21 32 og få et tilbud!

kontakt@avedoreautoophug.dk

Avedøre Autpophug

Godkendt autoophugger i København

Kontakt os

HVAD KAN VI HJÆLPE DIG MED?

Vi kan kontaktes telefonisk alle hverdage kl. 8.00-16.00. Du kan også udfylde kontaktformularen så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Miljørigtig autoophug af din skrotbil i samarbejde med Dansk Bil-Retur

Autoophug er dobbelt godt for miljøet

Ud over at der er logisk og klart for alle, at det er bedre for naturen at genbruge reservedelene fra de skadede biler, end det er, hvis man bare smider dem ud. Der er også en anden fordel, som du måske ikke lige tænker på.
Man taler meget om, hvor stort CO2‐fodaftryk eller klimaaftryk, som det også bliver kaldt, du afsætter. Hvor vigtigt der er at købe flere lokalt producerede varer, hvis man vil passe på naturen.
Argumenterne går på, at der bliver brugt meget mere fossilt brændstof på at fragte fødevare rundt i Europa i lastbiler end det egentligt er nødvendigt, end hvis du spiser lokalt produceret fødevare.
Det samme argument gør sig også gældende for bilreservedele fra din lokale autoophugger. Hvis du tager alle de bilmærker, der er produceret i Fjernøsten, så er det logisk, at der skal bruges meget mere fossilt brændstof på at få en reservedel hjem til dig i København, end hvis den kommer fra Avedøre Autoophug.
Så ud over at reservedele fra autoophuggeren er autogenbrug, som alle ved, er godt for naturen og din økonomi, så er de også meget mere klimavenlige end nye reservedele.

ISO 14001 -certificeret

Avedøre Autoophug er ISO certificeret i henhold til DS/EN ISO 14001 standarden. Denne certificering er gennemført for at sikre kvaliteten af vores varer og service til kunderne.

Den internationale standard for miljøledelse ISO 14001 blev lanceret i 1996 og er senest blevet revideret i 2015. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

miljøgodkendt autoophugger

Vi er miljøcertificeret autoophugger. Hovedparten af de genbrugsdele vi har på hylderne kommer fra trafikskadede biler, som vi køber af forsikringsselskaberne.

Når en bil kommer ind, bliver den først registreret i vores EDB-system, med alle data om bilen og dens skader. Herefter bliver den enten oplagret for senere adskillelse, eller hugget op med det samme.

error: Indholdet er beskyttet!
Call Now ButtonRing nu og få et godt tilbud!