Ring på 32 21 21 32 og få et tilbud!

kontakt@avedoreautoophug.dk

Avedøre Autpophug

Godkendt autoophugger i København

Skrotbil afhentning

Skrotbiler afhentes over hele Sjælland

Har du en gammel bil der skal skrottes, så kan vi hjælpe dig med både at få den højeste pris og få udbetalt statens skattefrie skrotpræmie. Samtidigt med, vi kan tilbyde at hente din bil over alt på Sjælland. Læs videre og lær hvordan.

  • Skrotbiler afhentes over hele Sjælland
  • Vi vurderes din bil med det samme
  • Hvad er min skrotbil værd?
  • Statens skrotpræmie
  • Vi hjælper med alt det praktiske

Afhentning af skrotbiler

Hvis du skal af med din gamle bil, er der 2 nemme muligheder, du kan enten selv køre ud og aflevere den til os på Avedøre Autoophug på Avedøreholmen 70 i Hvidovre.

Måske er din bil i så dårlig stand, at den ikke kan køre, eller du af nostalgiske grunde ikke vil køre din gamle bil til autoophuggeren, så kommer vi gerne og afhenter den overalt på Sjælland.

Prisen for afhentning afhænger selvfølgelig af, hvor bilen står kontakt os, så finder vi en løsning.

Vi vurderer din bil med det samme

Hvad enten du kommer ud til os, eller vi kommer og henter din bil, så vil du få en vurdering af, hvad vi kan give for din bil med det samme.

Når vi bedømmer bilen, ser vi på hvor mange dele der kan genbruges til reservedele, og hvilken stand reservedelene vil være i, når de er gjort klar til salg.

Vi ser selvfølgelig også på årgang, bilmærke og model, ikke mindst hvor efterspurgt reservedele til denne model er.

Der er mange ting der spiller ind, så derfor kan vi ikke give dig en pris i telefonen, vi bliver nødt til at se bilen.

Men kontakt os, og fortæl os lidt om din bil, så kan vi måske give en ide om, hvilken pris du kan forvente.

Hvad er min skrotbil værd

Selv om din gamle bil er i så dårlig stand, at det ikke kan betale sig at reparere mere på den, og den eneste mulighed er at sende den til en auto ophugger, betyder det ikke at den er helt værdiløs.

Det er sjældent, at en bil er i så dårlig, at der ikke er nogle af delene på den, der kan genbruges til reservedele.

Når bilfabrikan terne stopper med at producere en bil, stopper de oftest også med at producere reservelede til den model.

Derefter er den eneste mulighed for at finde reservedele hos en autoophugger, der som Avedøre Autoophug er specialiseret i reservedele til ældre udgået modeller.

skrotbil afhentning sjælland københavn autoophugger

 Vi har mange kunder, der efterspørger reservedele til gamle biler, som er gået ud af produktion, det er grunden til, at vi kan give en god pris for din gamle bil.

Skrotpræmie

Hvis din bil er i så dårlig stand, at vi ikke kan give meget for den, så kan du altid ansøge om at få statens skrotpræmie, som er på 2.200,00 DKK skattefrit.

For at få statens skrotpræmie er der nogle ting, din bil skal opfylde. Vigtigt er det, at bilen er afmeldt i Motor-registret, og bliver indleveret til miljøgodkendt en, ophugger som Avedøre Autoophug.

Måske er skrotprisen du kan få ikke så høj, men så hjælper det at få statens skrotpræmie. Alt i alt hvis din bil er meget gammel og rusten, er det stadig muligt at komme af med den, uden det kommer til at koste dig penge.

Vi hjælper med alt det praktiske

Når du skal skille dig af med din gamle bil, er der mange ting, du skal tænke på, lige fra hvilken autotransport du skal bruge, skrotpriser, miljøhensyn, afmelding til Motorregisteret og forsikring, og hvis du vil ansøge om statens skrotningspræmie, vil listen kun blive længere.

Vi er eksperter i skrotning af biler og kender alle reglerne, vi er klar til at hjælpe dig hele vejen, så du får mest muligt ud af din gamle bil.

Kontakt os, og hør hvor nemt det er.

Miljørigtig autoophug af din skrotbil i samarbejde med Dansk Bil-Retur

Autoophug er dobbelt godt for miljøet

Ud over at der er logisk og klart for alle, at det er bedre for naturen at genbruge reservedelene fra de skadede biler, end det er, hvis man bare smider dem ud. Der er også en anden fordel, som du måske ikke lige tænker på.
Man taler meget om, hvor stort CO2‐fodaftryk eller klimaaftryk, som det også bliver kaldt, du afsætter. Hvor vigtigt der er at købe flere lokalt producerede varer, hvis man vil passe på naturen.
Argumenterne går på, at der bliver brugt meget mere fossilt brændstof på at fragte fødevare rundt i Europa i lastbiler end det egentligt er nødvendigt, end hvis du spiser lokalt produceret fødevare.
Det samme argument gør sig også gældende for bilreservedele fra din lokale autoophugger. Hvis du tager alle de bilmærker, der er produceret i Fjernøsten, så er det logisk, at der skal bruges meget mere fossilt brændstof på at få en reservedel hjem til dig i København, end hvis den kommer fra Avedøre Autoophug.
Så ud over at reservedele fra autoophuggeren er autogenbrug, som alle ved, er godt for naturen og din økonomi, så er de også meget mere klimavenlige end nye reservedele.

ISO 14001 -certificeret

Avedøre Autoophug er ISO certificeret i henhold til DS/EN ISO 14001 standarden. Denne certificering er gennemført for at sikre kvaliteten af vores varer og service til kunderne.

Den internationale standard for miljøledelse ISO 14001 blev lanceret i 1996 og er senest blevet revideret i 2015. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

miljøgodkendt autoophugger

Vi er miljøcertificeret autoophugger. Hovedparten af de genbrugsdele vi har på hylderne kommer fra trafikskadede biler, som vi køber af forsikringsselskaberne.

Når en bil kommer ind, bliver den først registreret i vores EDB-system, med alle data om bilen og dens skader. Herefter bliver den enten oplagret for senere adskillelse, eller hugget op med det samme.

error: Indholdet er beskyttet!
Call Now ButtonRing nu og få et godt tilbud!