Ring på 32 21 21 32 og få et tilbud!

kontakt@avedoreautoophug.dk

Avedøre Autpophug

Godkendt autoophugger i København

cookie & privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Ads – Google Analytics

eller henvis evt. til denne liste med: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@avedøreautoophug.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

AVEDØRE AUTOOPHUG APS
Telefon: 32 21 21 32
Email: kontakt@avedoreautoophug.dk

CVR. nr.  30536460

Miljørigtig autoophug af din skrotbil i samarbejde med Dansk Bil-Retur

Autoophug er dobbelt godt for miljøet

Ud over at der er logisk og klart for alle, at det er bedre for naturen at genbruge reservedelene fra de skadede biler, end det er, hvis man bare smider dem ud. Der er også en anden fordel, som du måske ikke lige tænker på.
Man taler meget om, hvor stort CO2‐fodaftryk eller klimaaftryk, som det også bliver kaldt, du afsætter. Hvor vigtigt der er at købe flere lokalt producerede varer, hvis man vil passe på naturen.
Argumenterne går på, at der bliver brugt meget mere fossilt brændstof på at fragte fødevare rundt i Europa i lastbiler end det egentligt er nødvendigt, end hvis du spiser lokalt produceret fødevare.
Det samme argument gør sig også gældende for bilreservedele fra din lokale autoophugger. Hvis du tager alle de bilmærker, der er produceret i Fjernøsten, så er det logisk, at der skal bruges meget mere fossilt brændstof på at få en reservedel hjem til dig i København, end hvis den kommer fra Avedøre Autoophug.
Så ud over at reservedele fra autoophuggeren er autogenbrug, som alle ved, er godt for naturen og din økonomi, så er de også meget mere klimavenlige end nye reservedele.

ISO 14001 -certificeret

Avedøre Autoophug er ISO certificeret i henhold til DS/EN ISO 14001 standarden. Denne certificering er gennemført for at sikre kvaliteten af vores varer og service til kunderne.

Den internationale standard for miljøledelse ISO 14001 blev lanceret i 1996 og er senest blevet revideret i 2015. Standarden er den dominerende miljøledelsesstandard i verden.

miljøgodkendt autoophugger

Vi er miljøcertificeret autoophugger. Hovedparten af de genbrugsdele vi har på hylderne kommer fra trafikskadede biler, som vi køber af forsikringsselskaberne.

Når en bil kommer ind, bliver den først registreret i vores EDB-system, med alle data om bilen og dens skader. Herefter bliver den enten oplagret for senere adskillelse, eller hugget op med det samme.

Call Now ButtonRing nu og få et godt tilbud!
error: Indholdet er beskyttet!